Op maat gemaakte opleidingstrajecten.

Sommige klanten willen een concreet product zoals onze 360 graden feedbacktool, ROI renovatie kit of HRD tool. Ze bellen ons, leggen kort hun vraag voor en samen selecteren we de meest geschikte oplossing voor het vraagstuk. We gaan op zoek naar de juiste coaches, trainers of consultants die de uitvoering tot een succesvol project maken.

Andere klanten komen met een complexere vraag. Aan dit soort vragen willen we graag meer tijd besteden en onze klant nog beter leren kennen.
 
Zo kunnen we gezamenlijk de juiste vertrekpunten vaststellen en er voor zorg dragen dat alle neuzen dezelfde richting op wijzen. Samen verkennen wij ‘de keten van gevolgen’, deze maken duidelijk en helder zichtbaar welke investeringen benodigd zijn om de doelstellingen te behalen.
 
De laatste fase is het ontwerpen en het ontwikkelen van de oplossing. We onderzoeken ons eigen aanbod, ontwerpen specifiek opleidingsmateriaal, of maken gebruik van het bestaande aanbod in opleidingsland. De praktijk wijst uit dat veelal een combinatie ingezet wordt.

Een ontwikkeltraject kost u tijd en geld, daar kunnen we niets aan veranderen. Wel kan onze subsidie adviseur samen met u zoeken naar mogelijkheden om het ontwikkeltraject onder te brengen in een van de vele bestaande subsidieregelingen die Nederland rijk is. Zijn er mogelijkheden?
Dan nemen wij zelfs de volledige administratieve beslommeringen over zodat u uw handen vrijhoud.

Wanneer u interesse heeft in een dergelijke samenwerking, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen.


Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698

Stuur ons een mail

Share

Diensten & producten

Contact

Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698