Nooit meer een trainer die de taal van uw organisatie niet spreekt.

Wie kent hem niet? De meest voorkomende klacht bij opleidingstrajecten.
"Er was geen klik met de trainer, bovendien sprak hij de taal niet van onze organisatie. De inhoud was wel aardig, maar nauwelijks toepasbaar in de praktijksituatie".
Kortom, kans gemist! Met onze opleidingskundige achtergrond en ervaring zorgen wij ervoor dat deze klachten en ervaringen tot het verleden behoren.
roi, innerstep, expertise-makelaar
U bent het toch met ons eens dat de persoon die het traject daadwerkelijk gaat uitvoeren moet matchen met u, uw vraagstuk, uw mensen en de cultuur van de organisatie. Wij zijn van mening dat een willekeurig ontwikkeltraject valt of staat met de persoon die dit uitvoert en zijn affiniteit met uw organisatie.

Wij verrichten onderzoek en brengen uw opleidingsvraagstuk en organisatiecultuur in kaart. Naast de ontwikkeling van het opleidingstraject zorgen wij middels een bemiddelingstraject er samen met u voor dat de juiste persoon uw organisatie gaat begeleiden. Door onze “wat je in een ander wilt ontsteken moet binnen jezelf branden” mentaliteit ontstaat er aansluiting met de deelnemers. Geen theoretische praat, maar een nuchtere kijk op de de realiteit waar we samen in leven. Vertaalt naar uw cultuur, personeel en organisatie.


Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698

Stuur ons een mail

Diensten & producten

Contact

Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698