U wilt Return on Investment uit een:

return on investement
De afstemming van het vertrekpunt en het concreet maken van het einddoel is belangrijk voor een effectief ontwikkeltraject. Zonder overeenkomst over een concreet vertrekpunt en einddoel kan voortgang niet in kaart gebracht worden en dit kan serieuze gevolgen hebben voor het gewenste effect van uw ontwikkel investering.

Door gebruik te maken van diverse meetmethoden uit onze ‘Meten is weten’ lijn zorgt Innerstep voor de benodigde informatie. Producten uit deze lijn zijn verweven met andere 'lijnen' zoals de HRD Tools en de ROI Repair Toolkit. Meten is cruciaal om uw investeringen inzichtelijk te maken.

Onze adviseurs zullen u, naar aanleiding van de meetgegevens en uw oorspronkelijke vraag, voorzien van advies. Samen met u komen we tot een perfect sluitend traject.

Meer informatie over
samenwerking >>

Gerelateerde producten en diensten:

Meten is weten

Inzicht in ambitie en resultaat.
Lees meer...

HRD Tools

Behoud uw menselijk kapitaal door individuele afstemming en procesbegeleiding.
Lees meer...

Tailor Made

tailor made opleidingsontwikkeling
Tailor Made opleidingsontwikkeling. Leer meer...
Gedurende de training en/of opleiding is het noodzakelijk om een ideale omgeving te creëren waarin de cursist de materie op de praktijk kan loslaten.
Vergelijk het met de bekende cursus "time management". Je kan iemand die zijn tijd efficiënter wil benutten naar een cursus time management sturen. Echter is het resultaat te verwaarlozen wanneer deze persoon bij terugkomst stapels werk op het bureau vindt en nog meer krijgt toebedeeld, omdat diegene net heeft geleerd de tijd efficiënter in te delen, lees productiever is geworden....toch?

Om de transfer optimaal te laten verlopen krijgen de cursisten persoonlijke begeleiding bij de implementatie van de materie op de werkplek. Dit "kneden" begint al tijdens de training. Niets is namelijk prettiger dan iemand die je ondersteund in je rol als missionaris. Je voelt je zekerder, belangrijker en bovenal gesteund.

We kijken gezamenlijk naar de theorie en passen dit toe op de praktijk. Deze resultaten nemen we mee in onze rapportage zodat een komende opleiding nog beter kan worden afgestemd op de praktijk situatie. Kortom: Op weg naar perfectie!

Gerelateerde producten en diensten:

Coaching

Professionele begeleiding op de werkvloer.
Lees meer...

Impuls

Duurzaam effectieve en vertaalbare leerprikkels.
Lees meer...

E-Step

Multifunctioneel e-learning platform.
Lees meer...
De mens voelt zich het beste in z'n comfortzone, wat betekent dat de deelnemer snel zal afzakken naar wat hem of haar het beste lijkt en voor hem of haar voelt. Lees; het oude, bekende, patroon.

Het is dus van essentieel belang dat de deelnemer regelmatig leerprikkels krijgt. Dit kan middels praktijksituaties, maar ook door bijvoorbeeld een meting. Hierdoor maken wij inzichtelijk wat er daadwerkelijk is blijven hangen en belangrijker nog, wat de punten zijn waarop de aandacht moet worden gevestigd.

Kortom, samen met u creëren we de noodzaak om te blijven herhalen zodat het ongemakkelijke, gemakkelijk wordt.

Nieuw!
Bent u niet tevreden over het resultaat van een door u ingekochte aanbieder? Met onze ROI Renovatie kit zorgen wij alsnog voor ROI uit uw investering.

Gerelateerde producten en diensten:

ROI Renovatie kit

Verkeerd ingekocht? Behaal alsnog de gewenste resultaten uit uw investering.
Lees meer...

Impuls

Duurzaam effectieve en vertaalbare leerprikkels.
Lees meer...

Meten is weten

Inzicht in ambitie en resultaat.
Lees meer...


Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698

Stuur ons een mail

Share

Primeur in Nederland
De ROI renovatie kit.

Diensten & producten

Contact

Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698