Wie zijn wij

Innerstep is ontstaan uit een veel voorkomend vraagstuk dat wij, als opleidingskundigen, dagelijks meemaakten op de werkvloer.

Waarom hebben de trainingen op lange termijn zelden effect?


Onze passie is leren en onze missie is het faciliteren hiervan. Vanuit dit gedachtengoed hebben wij diensten en producten ontwikkeld die antwoord geven op deze vraag. Innerstep is een jonge organisatie die opereert in een netwerk van enthousiaste en onderscheidende professionals. (Zie ook : expertise makelaar)
Dit betekent:
  • dat we u meer kunnen bieden, dan u op basis van ons korte bestaan zou verwachten: We hebben een groot netwerk, kennen de juiste professionals en kunnen op manier de regie voeren over zowel grotere als kleine projecten.
  • dat we er voor open staan om in netwerken van anderen te opereren.

We brengen mee:
  • Opleidingskundige achtergrond
  • Ervaring in opleidingsontwikkeling, training, coaching, werving, selectie en detachering
  • Daadkracht, nuchterheid en integriteit

Ons team

Onze kracht zit niet alleen in onze methodieken en theoretische kennis. Wij geloven in mensen met een eigen praktijk verhaal. Mensen die zelf bijzondere keuzes hebben gemaakt en de bijbehorende consequenties hebben ervaren. Mensen die hun ervaringen met u delen en deze naar uw situatie vertalen.

Wij werken met een vast team van mensen twaalf mensen. Mocht u een specifieke wensen hebben, dan zijn wij in staat om als expertise makelaar op te treden. (Expertise makelaar)

Strategische partners

Innerstep concentreert zich alleen op onze specialisatie, het ontwikkelen van effectieve leermiddelen, het inrichten van leeromgevingen en de begeleiding van individu en organisatie in hun ontwikkeltraject. Om te zorgen dat we de beste mensen en diensten in huis hebben werken wij samen met enkele toonaangevende partners. Op deze manier zijn we in staat om op de best mogelijke manier te voldoen aan de behoeften van onze klanten en aan te sluiten bij elke cultuur en organisatie.


Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698

Stuur ons een mail

Share

Diensten & producten

Contact

Innerstep HR Solutions
Kraaiheide 79
3069LC, Rotterdam
+31 10 2239081
+31 6 26482698